[VIDEO]“Dia telah pergi hari ni, sampai gastrlk tak nak mkn..”- Zara Zya Kongsi Berita Sedlh, Terkejvt Bila Smpai Rumah

Menurut Zara, Gabby telah dibel3nya sejak kecil lagi dan sentiasa menemaninya ketika berada di rumah dan melakukan kerja rumah. “Kuclng pertama saya, Gabby, m4ti hari ini (semalam)..

Saya beli masa kecil, Gabby selalu teman saya tidur, makan, kadang – kadang Gabby tak nak makan kalau saya tak teman dia. Mnja sangat. “Sampaikan dia gast’rlk tak nak makan sebab tak teman.

Saya baru balik penggambaran, sampai je rumah saya terus t4nam Gabby. Sekarang kuclng saya ada tiga,” ujarnya. Meninjau ke ruangan k0men, rata – rata warganet turut berslm’pati dengan kehi’l4ngan kuclng kesayangan Zara..

Menerusi perkongsian seorang pengguna TikTok @nadia_nanad02, dimana Zara melalui siaran langsungnya memberikan khabar sedlh tersebut..

Menurut Zara, Gabby telah dibel4nya sejak kecil lagi dan sentiasa menemaninya ketika berada di rumah dan melakukan kerja rumah. “Kucing pertama saya, Gabby, m4ti hari ini (semalam). Saya beli masa kecil, Gabby selalu teman saya tidur, makan, kadang – kadang Gabby tak nak makan kalau saya tak teman dia. Mnja sangat. “Sampaikan dia gast’rlk tak nak makan sebab tak teman. Saya baru balik penggambaran, sampai je rumah saya terus t4nam Gabby

Sekarang kuclng saya ada tiga,” ujarnya. Meninjau ke ruangan k0men, rata – rata warganet turut berslm’pati dengan kehi’langan kucing kesayangan Zara. “Bg pencinta kucing, ia bukan sekadar kucing, tp ia adalah keluarga.” “Aq da bnyk kli da mngls sb kcing…btul la kcing hnya ad kte smpai dia mtl.” Pencinta n pembel4 kuclng jer tau ape perasannyer bila kehi’lngan kuclng”

“Org yg faham dan mempunyai sifat kasih sayang terhadap halwan saja yg akan rasa bila kehi’lngan halwan yg kita sayang yg dah macam keluarga” “Betul..hi’lng kuclng rasa se’dlh mcm hilng keluarga” “Semngat Zara Sye dpt rase ape yg awak rasa …Sye pon pencinta. Kuclng.”

Sumbber: Viral via Mediadiari

Facebook Comments

Be the first to comment on "[VIDEO]“Dia telah pergi hari ni, sampai gastrlk tak nak mkn..”- Zara Zya Kongsi Berita Sedlh, Terkejvt Bila Smpai Rumah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*