“You pun terasa kan bila dia tak ada…?” – Eina Azman seb4k dan Suami turut men4ngis

Menurut Eina, Megawati merupakan pembantu rumah yang telah berjasa buat keluarganya sepanjang lima tahun ini.

Katanya lagi, hatinya bertambah tersentuh apabila mereka meraikan hari lahir Megawati yang ke-25 tahun baru-baru ini.

Sebelum ini pelakon, Datin Paduka Eina Azman, 27 mengakui berasa sedih apabila pembantu rumahnya, Megawati bakal menamatkan perkhidmatannya dan pulang ke kampung halaman di Acheh, Indonesia.

Semalam menerusi laman instagram miliknya, Eina memuat naik satu video yang memaparkan dirinya sekeluarga menghantar Megawati ke lapangan terbang untuk pulang ke Indonesia.

“Salam to all my followers…. 26/6 finally mega pergi tinggal kan saya n family untuk pulang ke acheh bersama keluarga tersayang selepas 5 tahun berkerja dengan kami sekeluarga.

“Ya allah rasa sedih tu tak tau nak cakap. Macam tengah breakup dengan boyfrien. Bayang kan Dato pun boleh men4ngis bila tengok kamu pulang. Rumah saya skg dah sunyi sebab takde siapa dah cakap kuat2, gelak n bvli @aubreykarl.

“Terlalu banyak kenangan saya dengan mega. Dulu dia selalu jahit untuk kecil kan baju saya, teman saya memasak didapur, tukang buat rambut saya n aubrey, tukang pilih baju n beg bila saya nak keluar, tukang ambik gambar n video untuk saya, n peneman untuk buat tiktok, teman saya pergi shooting, n siap boleh bertukang di rumah

“Maaf kan saya kalau saya buat kamu sedih atau kecil kan hati kamu. Tapi saya nak kamu tau yang saya sayang kamu mega. Tugas saya n dato sebagai mak bapak kamu d malaysia dah selesai. Saya harap kamu happy di kampung. Kita 0-0 ok. Jangan lupa video call saya selalu. Take care mega,” tulis Eina di ruangan kapsyen.

“Mega ni semua benda dia nak buat…Bila mega dah balik ni rasa mcm lost kejap, sebab saya dah takde teman nak bergaduh n marah. Saya rindu nak kena kan kamu makan benda2 pedas, rindu marah kamu n last sekali kita dua akan menangis sebab dua2 hati tissue. Memang betul boleh amik bibik baru, Tapi yang baru belum tentu boleh click dengan saya mega hmmm… Mega saya bukan lah majikan yang sempurna adakala saya tegur n m4rah kamu…

Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat k tontonan, k tanda suka dan pelbagai komen dari netizen yang rata-rata turut bersedih dan memuji layanan yang diberikan kepada Eina sekeluarga terhadap pembantu rumahnya itu.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: instagram eina_azman

Facebook Comments

Be the first to comment on "“You pun terasa kan bila dia tak ada…?” – Eina Azman seb4k dan Suami turut men4ngis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*