“Ni kalau Mamatgotnochill nampak ni…” Ramai ‘menti0n’ Mamat lepas Wan Sharmila rakam video trend

Kini banyak cab4ran yang menjadi tr3nd untuk membuatkan video-video yang dikongsi kepada umum lebih menarik. Cab4ran menggunakan lagu latar, Marry Me juga antara yang mendapat sambutan h4ngat tidak kira daripada selebriti mahupun netiizen.

Cab4ran Marry Me tersebut bermula apabila seseorang itu dis4rung cincin oleh individu yang dikenali mereka lalu menari disamping bagi menunjukkan kegembiraannya sambil menutup muka.

Walau bagaimanapun, Wan Sharmila iaitu pelakon yang kini hangat menjadi perhatian selepas lakonan menjadinya dalam drama 7 Hari Mencintaiku 3 yang baru sahaja mel4buhkan tirai dengan pantas mendapat perhatian ribuan netiizen apabila dia menyahut cab4ran trend tersebut.

Video Wan Sharmila yang bermula daripada dirinya disarungkan cincin lalu menutup muka disamping beberapa individu yang berbeza dan hanya mengerakkan tangannya sahaja membuatkan ramai tercuit hati apabila dia tampil dengan gaya tersendiri.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wan Sharmila ® (@lala.wansharmila)

Sehingga menyebabkan ramai berseloroh dengan ‘mention‘ nama ak4un popular, MamatGotNoChill atau mamat apabila Wan Sharmila dilihat mengubah tr3nd tersebut.

 

@wansharmilalala 🙈 #wansharmila #foryou ♬ Marry Me (feat. Toya Wright) – Rasheeda

 

Ruangan komen video Wan Sharmila itu ternyata turut dipenuhi dengan re4ksi netiizen yang memuji style baru dalam melakukan cab4ran tr3nd tersebut yang dilakukan oleh pelakon terkenal dalam memegang watak Sofi itu.

“Comelnya, bagus tak gel3k gel3k…”

“Ni kalau Mamatgotnochill nampak ni…”

“Style baru, kira betul la tu orang fokus kat tangan dia je…”

“Bagus dia, tak nak bergel3k…”

Kredit hcl

sumber via news131media

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Ni kalau Mamatgotnochill nampak ni…” Ramai ‘menti0n’ Mamat lepas Wan Sharmila rakam video trend"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*