“Hujan2 pun gigihlah ter’jun…”-Seorang wnita akui hamiI selepas berend4m di Tasik Dayang Bunting ,mendapat prhatian netiizen

“Orang kata kalau tengah nak dapatkan zuri4t boleh cuba dengan berend4m dalam tasik ni.Hujan hujan pun gigih jugalah pergi trjun tapi dengan jak3t keselamatanlah.”

“Balik jer dari sini,seminggu lepas tu saja test .Alhamdulillah,lekat seorang b4by Langkawi “.Inilah salah satu perkongsian video dari seorang wanita dilaman media sosial tiktok yang mndkwa dirinya hamiI selepas pulang dari berend4m di Tasik Dayang Bunting.

Umum mngetahui,jika bercuti ke Langkawi,salah satu tempat yang akan cukup terkenal dan mesti  dikunjungi adalah Tasik Dayang Bunting.

Sehingga kini Tasik Dayang Bunting cukup terkenal dengan mit0s yang mengatakan wanita yang sukar hamiI jika meminum atau berend4m di tasik ini akan dikurniakan anak,masih berIegar Iegar dalam kalangan pngunjung.

Namun sejauh mana kebenaran mit0s tersebut tidak dapat dipastikan.

Perkongsian dari wnita yang brkongsi kisah drinya berjaya mndapat zuri4t selepas brkunjung ke tasik ini telah sekaligus mnarik prhatian mereka yang selama ini  brusaha mndapatkan zuri4t, turut sama brkunjung ke dstinasi prlancongan popular itu.

 

@royalkaftan #tasikdayangbunting #langkawi #tasikdayangbuntinglangkawi #tasikdayangbunting ♬ Easy On Me (Remix) – t.takayawa

 

Video yang dimuat naik telah meraih lebih 800,000 ribu tontonan itu telah tular. Namun ia mngundang pelbagai reaksi  netiizen.

Antaranya..

Semua dgn izin Allah.. X salah ikhtiar, tapi jgn sampai berlawanan dgn hukum Allah. semoga ada rezeki buat mereka yg tgh menanti kehadiran zuriat 🥰

serahkan semuanya kepada Allah SWT sebab terjadinya tasik ni pun atas izin Allah SWT jugak.

saya x percaya benda ni tapi kalau baca sejarahnya mmmg best di dgr apa2 pon percaya lah itu rezeki Allah ciptkan bukan sbb terlalu percaya.

dear sebelum nie ,sy dgn mak ada g langkawi utk amk air dkt dayang buting , coz trnyata mmg benar utk dpt zuri4t . amhdulillah akk sy dpt ank dah😁

Kredit tiktok royalkaftan

 

 

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Hujan2 pun gigihlah ter’jun…”-Seorang wnita akui hamiI selepas berend4m di Tasik Dayang Bunting ,mendapat prhatian netiizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*