“Ank Ber4nak Semua Berbakat”-Tangisan Lakonan Anak Aeril Dan Wawa Buat Semua Ter’on’ Suis Air Mata

Iklan yang menceritakan sebuah keluarga kecil yang tinggal di desa dengan kekurangan wang dan harta membuatkan si ibu ingin bekerja di kota untuk menyara keluarga kecil itu. Si ibu yang berkawin dengan seorang lelaki yang but4 namun sangat penyayang dan sangat memahami akan kehendak isteri memberi keiizinan kepada sang isteri untuk bekerja di kota. Penantian demi penantian dan akhirnya setelah dua tahun penungguan si kecil itu membuatkan ramai menitiskan air mata apabila Hayla yang melakonkan babak tersebut menangis dengan penuh emosi kerana terlalu rindukan ibunya. Jeritan si kecil di keretapi membuatkan ramai merindui utnuk pulang ke kampung.

Menerusi satu klip yang dikongsikan dalam aplikasi Tikto kbaru baru ini mengenai kehebatan anak pasangan selebriti ini iaitu Aeril Zafril dan Wawa Zainal. Mereka yang kini dikurnikan empat orang cahaya mata sering menjadi bahan bualan para peminat kerana wajah anak anak mereka mewarisi kecantikan dan ketampanan dari ibu bapa mereka. Kini, anak sulung perempuan mereka yang diberi nama Hayla menyertai sebuah iklan untuk memasarkan produk bag perniagaan ibu bapa si kecil itu. Beliau diarahkan untuk melakonkan watak si kecil yang merindui sang ibu dan menngis keem0sian dan akhirnya si kecil itu memperoleh pelbagai puji4n dari para peminat dan ramai menyatakan bahawa mewarisi bakat tersebut dari ibu bapa si kecil itu..

Rakaman penuh boleh ditonton di:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Pelbagai komen diberikan seprti:

@ᵉᵐᵃ:untunglah j3rit mak..mak.balik…sy j3rit mak…mak dh x blh balik

@sty.nrshda:rasa betul vibe nak beraya bila tengok video macam ni.

@Nickname can’t be blank:Macam mana hayla menjiw4i watak dia eh? Power betul lah. Berbakat.

@akaktelekungpink:wehhh sedih gil3r part hayla..serious menjadi.

@3dddddddddd:kemana tump4hnya kuah kalau bukan ke nasi…berbakat Hayla

@Ain:Aku tgk aeril tak rasa nak sedih tp tgk hayla terus nangis

@user7382054731338:comelnya hayla pandai betul blakon, kita tgk dia nangs abis meleleh air mata sedih sampai ke hati

@Eve Danielle:Sbrnya yg buat sedih is lagu Aisyah ni. Lama giIa xlayan lagu cmni

@cikkebummmbung@:dh memng mereka pelakon2 best dua mesti la sikit bakat turun Kat ank

Pihak produksi sendiri terk3jut dengan bakat yang ada pada Hayla yang boleh mengalirkan air mata begitu sahaja. Salah seorang ‘crew’ cuba bertanyakan perihal tersebut kepada si kecil itu dan beliau hanya menjawab bahawa beliau cuma mebayangkan bahawa ibu kesayangannya benar benar pergi mningg4lkannya dan itu membuatkan dia mendapat menjiw4i watak tersebut dengan baik sekali. Ramai yang menginginkan si kecil itu terus berada di dalam industri lakonan kerana bakat yang ada dalam diri Hayla dapat diasah dengan lebih baik dan menjadi seperti ibu dan bapa si kecil itu..

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari Tiktok dan Instagram

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Ank Ber4nak Semua Berbakat”-Tangisan Lakonan Anak Aeril Dan Wawa Buat Semua Ter’on’ Suis Air Mata"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*