Cik B bagi am4ran! Simpan r4hsia kenapa halang cinta Vida dan Iqbal – “Saya boleh je spill the tea kenapa tak nak mama kahwin”

PERSOALAN demi persoalan terus bermain di fikiran ramai tentang mengapa anak sulung Datuk Seri Vida iaitu Cik B berk3ras menghal4ng rancangan perkahwinan ibunya dengan usahawan, Ahmad Iqbal Zulkefli.

Namun kata Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamilleen, 16, dia punya alas4n tersendiri yang sukar dikongsikan kepada orang ramai.

Jelas Cik B jika dia terus membuka mulut, ia akan menj4tuhkan beberapa pihak termasuk ibunya sendiri.

“Saya boleh je spill the tea kenapa saya tak nak mama kahwin.

Jawapan Cik B kepada pertanyaan pengikutnya di Instagram.

“Tapi kalau saya cakap, boleh jatuhk4n semua orang termasuk mama, so better saya diam.

“Cukup orang tahu saya tetap dengan pendiri4n saya, itu saja,” luahnya ketika menjawab beberapa soalan daripada pengikutnya di IG Story pada Jumaat.

Menerusi laporan mStar sebelum ini, Cik B berkata faktor perb3zaan usia antara Vida dan Iqbal menjadi kebimb4ngannya andai ibunya benar-benar mahu berkahwin lagi.

Kata Cik B, dia s4ngsi mengapa Iqbal, 27, begitu bersungguh untuk memperisterik4n Vida yang berusia 49 tahun.

“Umur macam mama sekarang ni tidak perlu fikir fasal perkahwinan, mama hanya perlu fikir tentang keluarga. Mama nak kahwin buat apa lagi?”

TONTON VIDEO PENJELASAN CIK B!

“Saya tak suka mama kahwin lagi sebab ramai lelaki yang kahwini mama sebelum ini ada banyak sisi buruk mereka.

“Lebih baik mama be happy dengan saya dan adik… lagi pun saya tak suka ada ayah baharu,” katanya kepada mStar.

Sumber:mstar

Facebook Comments

Be the first to comment on "Cik B bagi am4ran! Simpan r4hsia kenapa halang cinta Vida dan Iqbal – “Saya boleh je spill the tea kenapa tak nak mama kahwin”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*