Lana Nordin Bid4s Komen Netizen Setelah Digel4r “Freem4son” Kerana W4s-W4s Pada V4ksin

Perkongsian pelakon, Lana Nordin menerusi Insta Stories-nya yang meminta Tan Sri Dr Noor Hisham melet4k jawatan serta merta telah menc3tuskan kec4man orang ramai. Pelakon ini tampil membid4s komen netizen yang mendakwa pelakon ini freemas0n kerana tidak mahu menerima v4,ksin.

Lana Nordin Did4kwa Netizen J4tuh M1skin Tinggal Di Luar Negara

Netizen ini turut pertikai mengapa Lana Nordin kini tinggal di Malaysia dan mend4kwa pelakon ini jatuh m1skin tinggal di luar negara.

“Aku rasa kau tu freemas0n!! kerajaan g4gal la kkm g4gal la last2 balik malaysia gak!! lain kali baiki 0tak sekali bukan baiki hidung je! plastik! s4kit nnti jumpe doktor gak! apsal tak jumpa dukun je! Banyak benda nak p3rtikai..Aku p3rtikai apsal ko balik Malaysia? Bukan ko bangga duduk oversea ke?

ke dah jatuh m1skin duduk luar negara? Ko sorang je taknak v4ksin xpe jangan jadi pengh4sut la! Tau dah ko freem4son takpayah bimb0 sangat konon nak tegakk4n kebenaran! Do something la monyet! Setakat melal4k dalam IG letak hashtag bagai!!”-Netizen

Tinggal Selama 6 Bulan Di Malaysia Untuk Usahakan Kilang

Lana Nordin kemudian membid4s komen netizen berkenaan dengan menyatakan bahawa beliau tinggal di Malaysia selama 6 bulan adalah kerana untuk mengusahak4n kil4ngnya di sini.

“k3sian la kat ko @aminaaelisa..Esok kau kena s4nt4u ke atau nak m4ti esok jumpa doktor je tak yah jumpa orang lain. Kalau boleh keluar Malaysia dah lama aku balik la ke sana. Ko ingat aku tak mampu. Aku selama ni duduk Malaysia 6 bulan duduk USA 6 bulan!!? Sebab aku usahakan kil4ng aku kat sini beb4l..

Plus ko ingat aku balik Malaysia sebab aku j4tuh m1skin ke?? Tak mampu?  Hashtag kerajaan g4gal memang pun..Habis masa Najib buat hal 1 Malaysia m4rah dia, kau masih duduk dalam Malaysia ke atau overseas?”Lana Nordin

Dic0p Anti-Vaksin Setelah Rasa W4s-W4s Terhadap Vaksin

Lana Nordin turut meluahk4n rasa p3lik dengan pemikiran masyarakat sekarang disebabkan beliau dic0p anti-v4ksin setelah rasa w4s-w4s terhadap v4ksin tersebut.

“Anyway just because v4ksin ni aku masih w4s-w4s dah dic0p antiv4ksin..P3lik sungguh pemikiran orang sekarang.. Bagitau fakta kata kita mengh4sut? Habis ko je boleh kempen v4ksin aku takleh…Bagitau fakta apa jadi pasal rakyat yang dah ambik v4ksin? Bukan rek4an tapi fakta citer betul kerajaan tak t3lus bagutahu orang ramai.. Dahsy4t pemikiran ko!! Anyway sorry to say la pada yang masih tak faham video tadi tu.”-Lana Nordin

Aku tak cakap aku tak percaya cov1d tapi point aku kenapa S0P tak jaga? Kenapa brader baju hitam tu tak pakai lengkap? Padahal m4yat tu semua sah2 orang m4ti cov1d! So kenapa yang lain melal4k suruh pegi h0spital tengok depa kerja? Faham tak video tu apa sebenarnya?

Atau PPE nie sekadar nak menyus4hkan frontliner ke pakai macam tu tapi brader yang datang bawak m4yat atau collect m4yat ke just pakai biasa saje? Apa sebenarnya nie? Apsal banyak sangat orang takleh brain apa yang aku upload?#sodamnretarderaminaaelisa #otakletakkatlutut “-Lana

Sumber:murai.my

 

 

Facebook Comments

Be the first to comment on "Lana Nordin Bid4s Komen Netizen Setelah Digel4r “Freem4son” Kerana W4s-W4s Pada V4ksin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*